Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Λαϊκό γλέντι της ΚΟΒ Θερμαϊκού του ΚΚΕ...





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΚΟΒ Θερμαϊκού του ΚΚΕ πραγματοποίησε το Σάββατο 5 Αυγούστου ανοιχτή εκδήλωση- λαϊκό γλέντι στον ειδικό χώρο συναυλιών της οδού Ανθέων, στην Περαία.
Στην εκδήλωση συμμετείχε κι έδωσε τον τόνο του κεφιού, το λαϊκό συγκρότημα του ΚΚΕ, ενώ στην αρχή ακούστηκαν ελληνικές μπαλάντες από τον Μάρκο Χαραλαμπίδη.

Η εκδήλωση είχε ιδιαίτερη επιτυχία καθώς συγκεντρώθηκαν και συμμετείχαν σε αυτήν αρκετές δεκάδες, όχι μόνο κατοίκων της Περαίας, αλλά και συνδημοτών από τη Μηχανιώνα, την Επανομή και άλλες περιοχές του Δήμου Θερμαϊκού, ενώ παραβρέθηκαν και αρκετοί επισκέπτες από τη Θεσσαλονίκη και άλλους γειτονικούς Δήμους.

Αίσθηση προκάλεσε ο σύντομος χαιρετισμός προς τους παριστάμενους του Γραμματέα της ΚΟΒ Γιώργου Σοφιανού, ο οποίος τόνισε πόσο σημαντικό είναι για τους κομουνιστές, η συμμετοχή στους καθημερινούς αγώνες, αλλά και η συμμετοχή στα γλέντια και τις διασκεδάσεις. θυμίζοντας τη θρυλική φράση των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης:

«Πολεμάμε και τραγουδάμε!...»

Το γλέντι, χάρη στα εξαίρετα τραγούδια του συγκροτήματος, και το κέφι των παρισταμένων, κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τραγούδια αλλά και χορό από όλους. Στο τέλος, όλοι έδωσαν την υπόσχεση να συναντηθούν στους νέους πιο δύσκολους αγώνες που έρχονται στο άμεσο μέλλον, αλλά και στα επόμενα γλέντια που θα ακολουθήσουν.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε ως μέλος του ιστολογίου για να μπορείτε να σχολιάσετε. Κάθε σχόλιο παρακαλούμε να τηρεί τους βασικούς κανόνες της δημόσιας σχολιογραφίας: να είναι εντός θέματος, να μην έχει υβριστικό περιεχόμενο κλπ.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.