Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Συνταξιούχοι ΙΚΑ: Ψήφισμα συμπαράστασης στον Δήμαρχο Πάτρας Κ. Πελετίδη


 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  Ι.Κ.Α.   
ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ’’ Η ΕΝΟΤΗΤΑ
Αριστοτέλους 32 – Ολύμπου 77,   Τ.Κ. 546 31,   Ε.Κ.Θ.   
 Τηλ: 2310 237694
www.syhntaxio.blogspot.com
e-mail: suntax.ika@gmail.com


08/02/2017
ΨΗΦΙΣΜΑ  συμπαράστασης της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Μείζονος Θεσσαλονίκης «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»
στον Δήμαρχο Πάτρας ΚΩΣΤΑ  ΠΕΛΕΤΙΔΗ

    Η Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση  εκφράζει  τη συμπαράστασή της στο Δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη που παραπέμπεται σε δίκη στις 13 Φεβρουαρίου με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος .
Ο Δήμαρχος είναι κατηγορούμενος, επειδή το 2015, ενόψει των βουλευτικών εκλογών, κάνοντας πράξη την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έλεγε ότι δε θέλει να έχει καμία σχέση και με κανέναν τρόπο να διευκολύνει την κοινοβουλευτική ή άλλη δραστηριότητα παραχωρώντας δημοτικούς χώρους στη ναζιστική - φασιστική - εγκληματική οργάνωση Χρυσής Αυγής  για να προπαγανδίσει τις φασιστικές της αντιλήψεις και να ρίξει το ρατσιστικό της δηλητήριο.
Είναι τσιράκια του σάπιου και βάρβαρου εκμεταλλευτικού συστήματος. Πρέπει να καταδικάζονται και να απομονώνονται όπου εμφανίζονται , σε κάθε χώρο δουλειάς- μόρφωσης- τόπο κατοικίας, παντού
Οι συνταξιούχοι της πόλης μας αλλά και όλης της χώρας έχουν μνήμη. Οι σημερινοί Χρυσαυγίτες είναι οι απόγονοι των ντόπιων συνεργατών του φασισμού, των ταγματασφαλιτών, των κουκουλοφόρων καταδοτών και προδοτών που γνωρίσαμε.
Η δίωξη του δημάρχου της Πάτρας δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα της Πάτρας, αφορά όλους μας σ’ όλη τη χώρα. Είναι επικίνδυνη εξέλιξη.
Συμπαραστεκόμαστε και στηρίζουμε το δήμαρχο και την απόφασή του και ζητάμε από την κυβέρνηση να παρθεί πίσω η πολιτική – δικαστική δίωξή του.

Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε ως μέλος του ιστολογίου για να μπορείτε να σχολιάσετε. Κάθε σχόλιο παρακαλούμε να τηρεί τους βασικούς κανόνες της δημόσιας σχολιογραφίας: να είναι εντός θέματος, να μην έχει υβριστικό περιεχόμενο κλπ.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.