Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΩΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ!... Το σποτ του ΠΑΜΕ...


 

Να μη λιποτακτήσει κανείς από τις μάχες που έρχονται!
Να μην περάσει ο Νόμος-Λαιμητόμος για το ασφαλιστικό!
Η κυβέρνηση λέει ψέματα ότι υπερασπίζεται τους αδυνάτους, τη νεολαία, τους ανέργους!
Η σημερινή κυβέρνηση όπως και οι προηγούμενες νομοθετούν και παίρνουν μέτρα υπερ των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, της μεγαλοεργοδοσίας.
Σήμερα μας έχουν στο συνεχές τρέξιμο, μες στο άγχος, από δουλειά σε δουλειά, μαύρους-ανασφάλιστους, με τους άθλιους μισθούς των 300-400€! ΜΑΣ ΧΑΝΤΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!
Με την πρόταση για το ασφαλιστικό ΧΑΝΤΑΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, με ανύπαρκτη επαγγελματική προστασία, με "τυπική" την πρόσβαση στην υγεία, με συντάξεις-φιλοδωρήματα.
Δε μπορεί η ζωή μας να είναι συνεχώς στην πρέσα!
Μπορούμε να τους σταματήσουμε!

Οι άνεργοι δεν είναι αναλώσιμοι, δεν είναι ωφελούμενοι, δεν είναι ζητιάνοι! Είναι τα πρώτα θύματα της καπιταλιστικής κρίσης, που «ξεφορτώθηκαν» οι επιχειρήσεις για να προστατεύσουν την κερδοφορίας τους.
Οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι στα προγράμματα απασχόλησης, οι «περιστασιακά» εργαζόμενοι, να πάρουν θέση πλάι στους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους ελευθεροεπαγγελματίες, τη νεολαία, τις γυναίκες και στην Πανελλαδική-Πανεργατική απεργία στις 4 Φλεβάρη, να βγουν στους δρόμους μαζί με τα αιτήματα για σταθερή και μόνιμη εργασία, για ουσιαστική προστασία των ανέργων, να δυναμώσει το σύνθημα «να μην περάσει ο νόμος-λαιμητόμος για το ασφαλιστικό που διαλύει τη ζωή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε ως μέλος του ιστολογίου για να μπορείτε να σχολιάσετε. Κάθε σχόλιο παρακαλούμε να τηρεί τους βασικούς κανόνες της δημόσιας σχολιογραφίας: να είναι εντός θέματος, να μην έχει υβριστικό περιεχόμενο κλπ.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.