Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Διανομή τροφίμων και χριστουγεννιάτικων σε συμπολίτες μας...



Η Λαϊκή Επιτροπή Θερμαϊκού μοίρασε στις μέρες των εορτών δέματα με τρόφιμα και άλλα χρειαζούμενα είδη, χριστουγεννιάτικα δένδρα και εορταστικά διακοσμητικά σε οικογένειες της περιοχής μας που έχουν ανάγκη. Με τις μικρές μας δυνάμεις, επιλέξαμε αυτή τη φορά οικογένειες με παιδιά, σε μια προσπάθεια να τους δώσουμε λίγη χαρά αυτές τις μέρες.
Είναι αυτονόητο, ότι αυτή η προσπάθεια δεν θα μπορούσε να γίνει δυνατή χωρίς τη συγκινητική προσφορά αρκετών συμπολιτών μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της επιτροπής και συνεισέφεραν από το υστέρημά τους, με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης ευχαριστούμε όλους εκείνους που βοήθησαν στην επιλογή των οικογενειών και στην οργάνωση της διανομής
Τους ευχαριστούμε θερμά και υποσχόμαστε ότι και τη νέα χρονιά θα κάνουμε ό, τι περνάει από το χέρι μας, να συμβάλλουμε με τον καλύτερο τρόπο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που συσσωρεύονται με γρήγορους ρυθμούς, σαν αποτέλεσμα των επιταγών της τρόικας και των κυβερνητικών πολιτικών της συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ.

Λαϊκή Αλληλεγγύη, Οργάνωση και Αγώνας,
ας σηματοδοτήσουν για όλους ένα

Χαρούμενο και Αγωνιστικό Νέο Έτος 2016!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε ως μέλος του ιστολογίου για να μπορείτε να σχολιάσετε. Κάθε σχόλιο παρακαλούμε να τηρεί τους βασικούς κανόνες της δημόσιας σχολιογραφίας: να είναι εντός θέματος, να μην έχει υβριστικό περιεχόμενο κλπ.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.