Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Καταλήψεις στους δήμους - Μεγάλη επιτυχία στην κινητοποίηση στον Θερμαϊκό (φωτο)

Συμβολικές καταλήψεις πραγματοποίησαν σε όλα τα Δημαρχεία της χώρας σήμερα οι εργαζόμενοι ακολουθώντας την απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, αντιδρώντας στα μέτρα του τρίτου μνημονίου ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Στον δήμο Θερμαϊκού, στην Περαία, οι εργαζόμενοι ανάρτησαν πανό στην είσοδο του δημαρχείου, με το οποίο εξέφραζαν την αντίθεσή τους στις ιδιωτικοποιήσεις των υπηρεσιών του δήμου.
Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η κατάληψη του Δημαρχείου.
Στον αύλειο χώρο έξω από το Δημαρχείο πραγματοποιήθηκε και συνέλευση των εργαζομένων, οι οποίοι κατέστησαν σαφές πως η σημερινή κατάληψη αποτελεί  το προμήνυμα  νέων αγώνων που θα ακολουθήσουν με πρώτο σταθμό  την 24ωρη γενική απεργία στις 12 Νοεμβρίου κατά του τρίτου μνημονίου.
Στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν κατάληψη οι  εργαζόμενοι στο  κεντρικό  δημοτικό κτίριο και ανάρτησαν πανό στην είσοδο του Δημαρχείου. Οι υπηρεσίες λειτούργησαν κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε ως μέλος του ιστολογίου για να μπορείτε να σχολιάσετε. Κάθε σχόλιο παρακαλούμε να τηρεί τους βασικούς κανόνες της δημόσιας σχολιογραφίας: να είναι εντός θέματος, να μην έχει υβριστικό περιεχόμενο κλπ.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.