Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες από τη Λαϊκή Επιτροπή Περάματος

Από τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο Πέραμα
Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες πραγματοποίησε η Λαϊκή Επιτροπή Περάματος. Το υλικό που συγκεντρώθηκε, στάλθηκε στους πρόσφυγες που βρίσκονται στο Γαλάτσι.
Το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Περάματος – Κερατσινίου χαιρετίζει τους συλλόγους διδασκόντων και γονέων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της λαϊκής επιτροπής Περάματος και σημειώνει:
«Συνεχίζουμε να δείχνουμε την αλληλεγγύη μας στους λαούς που πλήττονται από την πείνα, τη φτώχεια, τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Σαν εκπαιδευτικοί έχουμε χρέος να συζητήσουμε και να μάθουμε στους μαθητές μας τις πραγματικές αιτίες που γεννούν την προσφυγιά και τη μετανάστευση, αλλά και το πραγματικό νόημα της αλληλεγγύης στους λαούς που υποφέρουν».
Παράλληλα καλεί σε «απομόνωση της εγκληματικής, ναζιστικής, φασιστικής Χρυσής Αυγής, που δηλητηριάζει συνειδήσεις και χτυπάει τους αγώνες μας».

Πηγή: 902.gr
1 / 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε ως μέλος του ιστολογίου για να μπορείτε να σχολιάσετε. Κάθε σχόλιο παρακαλούμε να τηρεί τους βασικούς κανόνες της δημόσιας σχολιογραφίας: να είναι εντός θέματος, να μην έχει υβριστικό περιεχόμενο κλπ.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.